Ο Αρης Ξενόφος νέος διευθύνων σύμβουλος στο ΤΧΣ.

 
Νέος διευθύνων σύμβουλος στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ορίζεται ο κ. Αρης Ξενόφος, με θητεία έως την 30η Ιουνίου 2017, με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών που δημοσιεύτηκε σήμερα στο ΦΕΚ.

 

Σύντομο βιογραφικό

Ο κ. Ξενόφος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο και στη διαχείριση κεφαλαίων έχοντας διατελέσει ανώτατο διοικητικό στέλεχος σε πολλές Εταιρείες Διαχείρισης Κεφαλαίων στην Ελλάδα, στην Κεντρική & Νοτιοανατολική Ευρώπη και μέλος Διοικητικών Επιτροπών σε ιδιωτικές Ελληνικές Τράπεζες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, έχει διατελέσει Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στη ALPHA Asset Management ΑΕΔΑΚ και Διευθύνων Σύμβουλος στην Eurobank Asset Management ΑΕΔΑΚ στην Ελλάδα. Σε διεθνές επίπεδο έχει ασκήσει τα καθήκοντα του Προέδρου στην Eurobank FMC SA στο Λουξεμβούργο και στην EFG Eurobank MFMC SAI SA στη Ρουμανία συνεισφέροντας σημαντικά στην εδραίωση και ανάπτυξη της θεσμικής διαχείρισης κεφαλαίων στις αντίστοιχες αγορές και στην ανάπτυξη τραπεζικών και ασφαλιστικών δικτύων διανομής.

Επίσης, έχει διατελέσει μέλος Ανώτατων Διοικητικών Επιτροπών στην Τράπεζα Eurobank Εργασίας ΑΕ τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες της Κεντρικής & Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπου η Τράπεζα είχε παρουσία, καθώς και Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Διαχειριστών Συλλογικών Επενδύσεων και Περιουσίας (Ένωση Θεσμικών Επενδυτών) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.


Κέρδος online 
Ο Αρης Ξενόφος νέος διευθύνων σύμβουλος στο ΤΧΣ. Ο Αρης Ξενόφος νέος διευθύνων σύμβουλος στο ΤΧΣ. Reviewed by Σπύρος Μέγγουλης on 4:51 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σπύρος Μέγγουλης. Από το Blogger.