Τα 270 μέτρα που πρέπει να ληφθούν έως τον Δεκέμβριο ώστε να ανοίξει η στρόφιγγα της δόσης των 3 δισ. ευρώ

Το Ινστιτούτο Έρευνας Ρυθμιστικών Πολιτικών (ΙΝΕΡΠ), μια μη κυβερνητική οργάνωση που ανήκει στο χώρο της κοινωνίας πολιτών και η οποία ασχολείται με την την ποιοτική και ποσοτική έρευνα των ρυθμιστικών δημόσιων πολιτικών, κωδικοποίησε όλα τα μέτρα (270 στον αριθμό) που πρέπει να ληφθούν έως τον Δεκέμβριο ώστε να αποδεσμευθεί η δόση των 3 δισ. ευρώ, βάση του τρίτου μνημονίου.


Σε αυτά τα μέτρα περιλαμβάνονται δράσεις από τις ηλεκτρονικές κατασχέσεις και τις αποφάσεις για την κατάργηση του ΦΠΑ στα νησιά, έως το νέο ποινολόγιο της εφορίας, την έναρξη κατάργησης της επιστροφής του ΕΦΚ στο αγροτικό ντίζελ και την έναρξη της διαδικασίας είσπραξης του ΕΝΦΙΑ.

Επίσης, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και το ασφαλιστικό.

Στη λίστα αναφέρεται και η δυνατότητα λήψης ισοδύναμων μέτρων, όπου αυτή υπάρχει, καθώς και το στάδιο στο οποίο βρίσκεται κάθε μέτρο από αυτά.

ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΛΙΣΤΑ

Κέρδος online  
Τα 270 μέτρα που πρέπει να ληφθούν έως τον Δεκέμβριο ώστε να ανοίξει η στρόφιγγα της δόσης των 3 δισ. ευρώ Τα 270 μέτρα που πρέπει να ληφθούν έως τον Δεκέμβριο ώστε να ανοίξει η στρόφιγγα της δόσης των 3 δισ. ευρώ Reviewed by Σπύρος Μέγγουλης on 12:06 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σπύρος Μέγγουλης. Από το Blogger.