Για «μίζα» 3,2 εκατ. μάρκων συνελήφθη ο Ανδρέας Μαρτίνης και η σύζυγός του

Το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι τους στην Κηφισιά

Για «μίζα» 3,2 εκατ. μάρκων συνελήφθη ο Ανδρέας Μαρτίνης και η σύζυγός του 

Ο πρώην πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν φέρεται να εισέπραξε το ποσό από γερμανική εταιρεία που προμήθευε το νοσοκομείο με νοσοκομειακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στην Κηφισιά ο Ανδρέας Μαρτίνης και η σύζυγός του, Γεωργία, μετά από ένταλμα που αφορούσε κατηγορία για «μίζα» περίπου 3,2 εκατομμυρίων μάρκων, ποσό που φέρεται να εισέπραξε ο πρώην πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν από γερμανική εταιρεία που προμήθευε το νοσοκομείο με νοσοκομειακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Μέρος του ποσού σύμφωνα με τη δικογραφία φέρεται να καταβλήθηκε για να αγοραστεί το κτήριο που βρίσκεται δίπλα στο Ερρίκος Ντυνάν και στο οποίο σήμερα στεγάζεται με ενοίκιο ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.

Η έφοδος των ανδρών της οικονομικής αστυνομίας στο σπίτι του ζεύγους Μαρτίνη μετά το ένταλμα του ανακριτή διαθφοράς Νίκου Τσιρώνη έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι του ζεύγους στην Κηφισιά.

Στη συνέχεια το ζεύγος Μαρτίνη οδήγηθηκε στην ασφάλεια όπου και παραμένει μέχρι να οδηγηθεί στις αρμόδιες ανακριτικές αρχές.

Διαβάστε την ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν χθες (16-03-2016), σε περιοχή της Αττικής, από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, 75χρονος ημεδαπός και η 67χρονη σύζυγος του, με εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Διαφθοράς του Πρωτοδικείου Αθηνών για τα αδικήματα της κακουργηματικής απάτη σε συνδυασμό με νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τελεσθείσες κατ’ επάγγελμα, κατά συναυτουργία και μη και κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Πηγή: www.protothema.gr
Για «μίζα» 3,2 εκατ. μάρκων συνελήφθη ο Ανδρέας Μαρτίνης και η σύζυγός του Για «μίζα» 3,2 εκατ. μάρκων συνελήφθη ο Ανδρέας Μαρτίνης και η σύζυγός του Reviewed by Σπύρος Μέγγουλης on 9:20 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σπύρος Μέγγουλης. Από το Blogger.