Νέο σοκ στην καρδιά της Ευρώπης! Πολύνεκρη επίθεση σε κατάμεστο εμπορικό κέντρο στο Μόναχο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ
Νέο σοκ στην καρδιά της Ευρώπης! Πολύνεκρη επίθεση σε κατάμεστο εμπορικό κέντρο στο Μόναχο  

Πυρά ακούστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε ένα εμπορικό κέντρο στο Μόναχο της Γερμανίας, την ώρα που αυτό ήταν γεμάτο κόσμο, σπέρνοντας για άλλη μία φορά πανικό στην καρδιά της Ευρώπης. Πληροφορίες, όμως, κάνουν λόγο και για δεύτερη επίθεση σε άλλο σημείο της πόλης.

Οι πληροφορίες ως προς το συμβάν είναι ακόμη συγκεχυμένες, αφού σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Muencher Abendzeitung υπάρχουν τουλάχιστον 15 νεκροί, ενώ το γερμανικό κανάλι NTV κάνει λόγο για 10 νεκρούς.

Σύμφωνα με το περιοδικό Focus, υπάρχουν φωτογραφίες αυτοπτών μαρτύρων στις οποίες εικονίζεται τουλάχιστον ένανς άνθρωπος που κείτεται, πιθανότατα νεκρός, στο έδαφος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το Focus, η αστυνομία της πόλης έχει ζητήσει από τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους και να απομακρυνθούν από τον δρόμο, ενώ έχει διακοπεί η συγκοινωνία με το μετρό σε όλη την πόλη. Με νεότερη ανακοίνωσή της η αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν όλους τους δημόσιους χώρους.

 
Στο μεταξύ το περιοδικό αναφέρει ότι μάρτυρες κάνουν λόγο για πυροβολισμούς και αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή Karlsplatz/Stachus, στο κέντρο του Μονάχου.

 
Το εμπορικό κέντρο Olympia-Einkaufszentrum, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην περιοχή Moosach του Μονάχου έχει αποκλειστεί, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών -που είναι περισσότεροι και όχι ένας όπως είχε αρχικά μεταδοθεί- καθώς εξακολουθούν να διαφεύγουν.

 
Την ίδια ώρα, το βρετανικό Foreign Office αναθέωρησε τις ταξιδιωτικές οδηγίες του για τη Γερμανία, συνιστώντας στους Βρετανούς να αποφυγουν την περιοχή και να ακολοθούν τις οδηγίες των τοπικών αρχών.

www.imerisia.gr 
Νέο σοκ στην καρδιά της Ευρώπης! Πολύνεκρη επίθεση σε κατάμεστο εμπορικό κέντρο στο Μόναχο Νέο σοκ στην καρδιά της Ευρώπης! Πολύνεκρη επίθεση σε κατάμεστο εμπορικό κέντρο στο Μόναχο Reviewed by Σπύρος Μέγγουλης on 8:52 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σπύρος Μέγγουλης. Από το Blogger.