Σε νέο ιδιόκτητο κτίριο μεταφέρθηκε ο ΟΠΑΠ

ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ 112
Σε νέο ιδιόκτητο κτίριο μεταφέρθηκε ο ΟΠΑΠ 

Στο νέο ιδιόκτητο κτίριο του επί της Λεωφόρου Αθηνών 112, συνολικού εμβαδού άνω των 20.000 τετραγωνικών μέτρων, μετακόμισε ο ΟΠΑΠ. Η αλλαγή έδρας αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον ΟΠΑΠ, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του αποκτά ιδιόκτητο κτίριο κεντρικών γραφείων.

Το κτίριο, το οποίο βρίσκεται κοντά σε εκείνο που στεγάζει το Χρηματιστήριο Αθηνών, διαθέτει 8 ορόφους με 12.000 τετραγωνικά μέτρα μεικτή επιφάνεια και επιπλέον 4 υπόγεια 10.000 τετραγωνικών μέτρων με 250 θέσεις στάθμευσης, έως 1.000 θέσεις εργασίας με υψηλή αισθητική, εργονομία και πιστοποιημένα ποιοτικά υλικά κατασκευή, αρχιτεκτονικό σχεδιασμό ώστε να αξιοποιούνται πλήρως όλοι οι χώροι και να μην «χάνεται» ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο, έξυπνα συστήματα διαχείρισης ενέργειας και φωτισμού, αντιμετώπισης πυρκαγιάς, ασφάλειας κτιρίου και αυτοματισμού γραφείου καθώς και πολλές αίθουσες συσκέψεων και εκπαίδευσης.
www.imerisia.gr 
Σε νέο ιδιόκτητο κτίριο μεταφέρθηκε ο ΟΠΑΠ Σε νέο ιδιόκτητο κτίριο μεταφέρθηκε ο ΟΠΑΠ Reviewed by Σπύρος Μέγγουλης on 12:44 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σπύρος Μέγγουλης. Από το Blogger.