Στο ΓΛΚ τα τεχνικά κλιμάκια αφού πρώτα έπαιξαν κρυφτούλι με τις κάμερες.

Επιασαν δουλειά τα τεχνικά κλιμάκια των τεσσάρων θεσμών τα οποία βρίσκονται ήδη στο   Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, όπου άρχισαν να ξεσκονίζουν   όλα τα στοιχεία για τα  δημόσια οικονομικά της χώρας.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η πορεία των δημοσιονομικών μεγεθών με τα στοιχεία να δείχνουν εκτροχιασμό, ειδικά μετά την επιβολή των capital controls.



Πληροφορίες από την πλευρά των δανειστών βάζουν στο τραπέζι των προαπαιτούμενων θέμα αλλαγών στον τρόπο φορολόγησης των αγροτών (ενδεχομένως με σχετικά ηπιότερες παρεμβάσεις για κατάργηση των επιστροφών στο ντίζελ και όχι άμεσες αλλαγές στους συντελεστές φορολογίας εισοδήματος), ενώ υποδεικνύουν ως δύο από τα σημαντικότερα ζητήματα της διαπραγμάτευσης αυτά που αφορούν την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και το νέο ταμείο αποκρατικοποιήσεων.


Κρυφτούλι με τις κάμερες
Η ημέρα των αντιπροσώπων της  Ε.Ε., ΕΚΤ, ΔΝΤ και ESM, ξεκίνησε παίζοντας ουσιαστικά κρυφτούλι   με τις κάμερες, έξω από το Χίλτον όπου και διαμένουν.
Λίγα λεπτά πριν από τις 10 το πρωί τα μέλη των τεχνικών κλιμακίων της Τρόικα εμφανίστηκαν στην είσοδο του ξενοδοχείου περιμένοντας τα αυτοκίνητα που θα τους μετέφεραν στο ΓΛΚ.

Κέρδος online
Στο ΓΛΚ τα τεχνικά κλιμάκια αφού πρώτα έπαιξαν κρυφτούλι με τις κάμερες. Στο ΓΛΚ τα τεχνικά κλιμάκια αφού πρώτα έπαιξαν κρυφτούλι με τις κάμερες. Reviewed by Σπύρος Μέγγουλης on 12:18 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σπύρος Μέγγουλης. Από το Blogger.