Η HP επιβεβαιώνει τη δυναμική της πορεία και στην ελληνική αγορά

Με πλήρη σειρά υπολογιστών και εκτυπωτών

O Βασίλης Αυζώτης, διευθύνων σύμβουλος της HP Hellas 

Παράλληλα συνεχίζει να χρησιμοποιεί το διαμετακομιστικό κέντρο του Πειραιά για την προώθηση προϊόντων της προς την Ευρώπη, μια συνεργασία που - όπως ειπώθηκε - συνεχίζει να λειτουργεί με απολύτως θετικά αποτελέσματα

Περισσότερα από 20 προϊόντα και λύσεις υπολογιστών και εκτύπωσης για προσωπική καθώς και για επαγγελματική χρήση παρουσίασε η HP Hellas, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα.

Όπως τονίστηκε η νέα HP (μετά τον διαχωρισμό και τη δημιουργία της Hewlett Packard Enterprise, η οποία διατηρεί το χαρτοφυλάκιο επιχειρησιακών λύσεων δικτύωσης και αποθήκευσης) επιβεβαιώνει και στην Ελλάδα την υπόσχεσή της για συνεχή πρωτοπορία. Επιπλέον, η HP συνεχίζει να χρησιμοποιεί το διαμετακομιστικό κέντρο του Πειραιά για την προώθηση προϊόντων της προς την Ευρώπη, μια συνεργασία που - όπως ειπώθηκε - συνεχίζει να λειτουργεί με απολύτως θετικά αποτελέσματα.

«Η ΗΡ είναι παγκόσμια πρωτοπόρος στην εκτύπωση και τους προσωπικούς υπολογιστές», είπε ο κ. Βασίλης Αυζώτης, διευθύνων σύμβουλος της HP Hellas. «Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία πρέπει να κάνει τη ζωή του καθενός καλύτερη, σε όλον τον κόσμο. Αυτή είναι η τεχνολογία που δημιουργούμε και στοχεύει στην ανάπτυξη χρήσιμων, έξυπνων, απλών, σημαντικών λύσεων, που θα κάνουν τη διαφορά. Η τεχνολογία είναι μέσα στην καθημερινή μας ζωή, στο σπίτι, στο γραφείο, στην ψυχαγωγία, στην μετακίνηση και πρέπει να εξελίσσεται για να προσφέρει λύσεις».



Μεταξύ άλλων παρουσιάστηκε το HP Elite x2 1012 G1, ένα tablet που - σύμφωνα με την εταιρεία - προσφέρει την παραγωγικότητα ενός φορητού υπολογιστή και καλύπτει τις ανάγκες ενός επαγγελματία, ο οποίος χρειάζεται μια φορητή συσκευή που δε θα κάνει συμβιβασμούς ως προς την αυτονομία, την ασφάλεια και τη διαχειρισιμότητα.

Το HP EliteBook Folio G1 είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο business-class notebook στον κόσμο. Παράλληλα εμφανίζεται να προσφέρει την υψηλού επιπέδου ασφάλεια και την διαχειρισιμότητα που αναζητούν οι επιχειρήσεις, ικανοποιώντας τις ανάγκες των ειδικών του ΙΤ.

Ακόμα το HP EliteBook 1040 G3 (με κέλυφος αλουμινίου) είναι το λεπτότερο notebook εταιρικής κλάσης στον κόσμο, το HP Elite x3 συνδυάζει τις ανάγκες χρήσης phablet, laptop και desktop σε μία μόνο υπολογιστική συσκευή και το Quad Core Workstation Ultrabook είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο μοντέλο υψηλών επιδόσεων που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα η HP στον τομέα των σταθμών εργασίας.



Η πρώτη εμπορική οθόνη 3D της HP (Zvr monitor) στοχεύει να αλλάξει τον τρόπο εργασίας. Προσφέρει ολογραφική εικόνα 3D, ώστε ο χρήστης να αλληλεπιδρά σε πραγματικό χρόνο με το περιεχόμενο, καθώς οι ειδικοί αισθητήρες παράλλαξης της στερεοσκοπικής οθόνης εντοπίζουν και αποκρίνονται στην κίνηση των  παθητικών γυαλιών.

Τέλος, στον τομέα των εκτυπώσεων, μεταξύ άλλων η νέα σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών της HP ενσωματώνει την τεχνολογία PageWide και υπόσχεται υψηλές αναλύσεις φωτογραφικού επιπέδου, εντυπωσιακές ταχύτητες, μεγαλύτερη αυτονομία, καλύτερη ενεργειακή απόδοση και τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και διαχείρισης εγγράφων στην κατηγορία.
Πηγή: www.protothema.gr
Η HP επιβεβαιώνει τη δυναμική της πορεία και στην ελληνική αγορά Η HP επιβεβαιώνει τη δυναμική της πορεία και στην ελληνική αγορά Reviewed by Σπύρος Μέγγουλης on 12:59 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σπύρος Μέγγουλης. Από το Blogger.