Η Ουάσινγκτον προτρέπει τον Μαδούρο να αρχίσει διάλογο με την αντιπολίτευση

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
Η Ουάσινγκτον προτρέπει τον Μαδούρο να αρχίσει διάλογο με την αντιπολίτευση  

Ο Λευκός Οίκος εξέφρασε έντονη ανησυχία χθες για την επιδείνωση της πολιτικής κατάστασης στη Βενεζουέλα και προέτρεψε τον Πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος έχει κηρύξει «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» να προχωρήσει σε διάλογο με την αντιπολίτευση. «Έχει έλθει η ώρα οι ηγέτες να ακούσουν τις διαφορετικές φωνές στη Βενεζουέλα και να συνεργαστούν για να βρουν αληθινές λύσεις», δήλωσε ο Τζος Έρνεστ, εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας.

«Εάν δεν ακολουθηθεί αυτός ο δρόμος αυτό θα οδηγήσει εκατοντάδες χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια πολίτες της Βενεζουέλας σε μια κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη», πρόσθεσε ο ίδιος. Η πετρελαιοπαραγωγική χώρα αντιμετωπίζει μια πολιτική, οικονομική και κοινωνική κρίση που μοιάζει να βαθαίνει καθημερινά μετά τη νίκη της αντιπολίτευσης στις βουλευτικές εκλογές, στα τέλη του 2015.
Πηγή: www.imerisia.gr
Η Ουάσινγκτον προτρέπει τον Μαδούρο να αρχίσει διάλογο με την αντιπολίτευση Η Ουάσινγκτον προτρέπει τον Μαδούρο να αρχίσει διάλογο με την αντιπολίτευση Reviewed by Σπύρος Μέγγουλης on 9:12 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σπύρος Μέγγουλης. Από το Blogger.