Υποχωρεί το πετρέλαιο – Κίνα και ανησυχίες για υπερπροσφορά πιέζουν πτωτικά την τιμή του

Υποχωρεί το πετρέλαιο – Κίνα και ανησυχίες για υπερπροσφορά πιέζουν πτωτικά την τιμή τουΗ τιμή του αμερικανικού αργού σημειώνει οριακά κέρδη, στα 36,80 δολάρια και του Brent υποχωρεί στα 37,13 δολάρια ανά βαρέλι
Έχασαν τα αρχικά κέρδη που κατέγραφαν σήμερα, Τρίτη, οι τιμές του αργού πετρελαίου, εν μέσω των αδύναμων στοιχείων για την κινεζική οικονομία, αλλά και τις ανησυχίες για τα επίμονα υψηλά επίπεδα παραγωγής πετρελαίου.
 
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης αρχικά σημείωναν άνοδο, ωστόσο στη συνέχεια κινήθηκαν πτωτικά καθώς ανακοινώθηκαν αδύναμα οικονομικά στοιχεία για την Κίνα, εγείροντας ερωτήματα για το πόσο έντονα η δεύτερη μεγαλύτερη παγκοσμίως οικονομία επιβραδύνεται και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη ζήτηση πετρελαίου.
Περί τις 10:30, η τιμή του Brent υποχωρούσε κατά 13 σεντ, στα 37,09 δολάρια το βαρέλι, ενώ η τιμή του αμερικανικού αργού σημείωνε πτώση κατά 9 σεντ, στα 36,67 δολάρια.
Ωστόσο, αργότερα και περί τις 11:40 το Brent μειώνει τις απώλειες, διαπραγματευόμενο στο -0,24% και τα 37,13 δολάρια το βαρέλι, ενώ το αμερικανικό αργό σημειώνει άνοδο 0,10%, στα 36,80 δολάρια το βαρέλι.

www.bankingnews.gr
Υποχωρεί το πετρέλαιο – Κίνα και ανησυχίες για υπερπροσφορά πιέζουν πτωτικά την τιμή του Υποχωρεί το πετρέλαιο – Κίνα και ανησυχίες για υπερπροσφορά πιέζουν πτωτικά την τιμή του Reviewed by Σπύρος Μέγγουλης on 12:29 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σπύρος Μέγγουλης. Από το Blogger.